KABINSKI ČARTER

Kabinski čarter je namenjen vsem, ki želijo jadrati, pa ne želijo najeti celotno jadrnico iz različnih razlogov. Nimate možnost preživeti svoj dopust s celotno družini, sorodniki ali prijatelji. Ste manjša skupina ali samo par. Nimate primerne družbe ali želite spoznati nove ljubitelje morja in jadranja? Lahko najamete samo eno ali več kabin na manjši ali večji jadrnici, ki pluje pod vodstvom izkušenega skiperja. Zelo primerno je za začetnike, ki nimajo izkušenj z jadranjem. Seveda pa se naključno izbrani ekipi lahko pridružijo tudi izkušeni jadralci.

Jadrnice izplujejo lahko iz ene odd marin Srednje Dalmacije, med Zadrom in Šibenikom ali pa južneje iz Trogirja ali Splita . Jadranje običajno traja 1 teden lahko pa se dogovorimo za krajši ali daljši termin.

Izbiro jadralne rute lahko prepustite nam, lahko pa jo po dogovoru z ostalimi člani posadke izberete sami. Lahko se ustavljamo in prenočujemo v zanimivih jadranskih mestih, znanih marinah ali pa v idiličnih zalivih kjer boste popolnoma sami. Naši skiperji s 30 letnimi izkušnjami poznajo vse samotne idilične zalive. Zvečer greste lahko v najboljšo restavracijo, v preprosto domačo konobo ali pa vam naš skiper pripravi odlično morsko večerjo.

Kabina je običajno za dve osebi, posameznik lahko spi tudi v salonu.

Cena kabine je odvisna od velikosti in modela barke, starosti barke, od termina jadranja, od trajanja jadranja.

Cena vključuje kabino na jadrnici, zavarovanje, izkušenega skiperja. Ni vključeno gorivo, ki na jadrnici ne predstavlja pomemben strošek, privezi, hrana in pijača.

Lahko pa se dogovorimo za all inclusive.

Za več informacij nam lahko pišete na info@deltasailing.eu ali nas pokličete na 041 442 902.